Lättare liv som förälder!
Har du läst boken Nära föräldrar - om anknytning, samsovning och konsten att bära barn? Om närhet, bärsjalar, hur man kan få sin baby att somna med mindre gråt och hur man grundlägger en god anknytning med sitt barn. Inga "metoder" behövs - du är den bästa experten på ditt barn! Läs mer

Nära föräldrar

Välkommen till en svensk community om Nära föräldraskap, eller Attachment Parenting (AP), som man säger på svenska. Här till höger bloggar vi om livet som föräldrar. Klicka här om du vill blogga med oss!
VAD ÄR NF?
Nära föräldraskap är en svensk översättning av begreppet Attachment Parenting.
AKTIVITETER
Här hittar du information om aktuella bokträffar, föreläsningar och föräldrakurser.
FORUM
Äntligen ett forum för alla som vill diskutera samsovning, amning, att bära barn mm.
LÄNKAR
Alla svenska återförsäljare av bärsjalar! Info och inspiration för föräldrar och gravida.

SKRIVLUST
Vill du skriva en egen artikel och bli publicerad på den här sidan? Skicka in din text!


Läs mer om hur led ljus och led lysrör påverkar dig och ditt barns välbefinnande hos Ljusgiganten.

Ta kontakt med oss för att att boka in ett möte där vi tillsammans kan besluta hur vi bör gå vidare med ditt vårdnadstvistärende. Vi är lyhörda och noggranna med att alltid se till barnets bästa. Mer informationBoa in sig

Jag har väntat och väntat på boainstinkten men inte märkt av något alls. Ett tag undrade jag om jag överförde boandet på egotrippar som att göra resor och utflykter, träffa vänner och skaffa en dödsläcker MC-jacka som jag inte vet när jag kommer att kunna ha på mig.

Att jag passar på att ta ett tag över köksluckorna med trasan när jag ändå står i köket är väl bara rationellt? Och det är väl också fullkomligt logiskt att tycka att det är jättetrevligt att svampa bort smutsranden i badkaret när man ändå råkar sitta där i badskummet för att koppla av? Eller städa igenom skrivbordet så att det för första gången i mitt liv finns en pärm för inkommande post, en för författande och inspiration, en för brevskrivande, en för månadens räkningar och en för blanketter att skicka iväg? Badrumsskåpet har jag också organiserat om med största nöje.

Nej, det blir nog inga boainstinkter den här gången heller.

28 Aug 2008