Lättare liv som förälder!
Har du läst boken Nära föräldrar - om anknytning, samsovning och konsten att bära barn? Om närhet, bärsjalar, hur man kan få sin baby att somna med mindre gråt och hur man grundlägger en god anknytning med sitt barn. Inga "metoder" behövs - du är den bästa experten på ditt barn! Läs mer

Nära föräldrar

Välkommen till en svensk community om Nära föräldraskap, eller Attachment Parenting (AP), som man säger på svenska. Här till höger bloggar vi om livet som föräldrar. Klicka här om du vill blogga med oss!
VAD ÄR NF?
Nära föräldraskap är en svensk översättning av begreppet Attachment Parenting.
AKTIVITETER
Här hittar du information om aktuella bokträffar, föreläsningar och föräldrakurser.
FORUM
Äntligen ett forum för alla som vill diskutera samsovning, amning, att bära barn mm.
LÄNKAR
Alla svenska återförsäljare av bärsjalar! Info och inspiration för föräldrar och gravida.

SKRIVLUST
Vill du skriva en egen artikel och bli publicerad på den här sidan? Skicka in din text!


Läs mer om hur led ljus och led lysrör påverkar dig och ditt barns välbefinnande hos Ljusgiganten.

Ta kontakt med oss för att att boka in ett möte där vi tillsammans kan besluta hur vi bör gå vidare med ditt vårdnadstvistärende. Vi är lyhörda och noggranna med att alltid se till barnets bästa. Mer informationNära föräldrar i Göteborgsposten

Har nyligen gjort en telefonintervju med en journalist som skriver på en artikel om samsovning för Göteborgsposten. Den kommer troligen enbart att publiceras i den fysiska upplagan under den kommande veckan, jag har fått läsa utkastet och det ser jättetrevligt ut.

Jag har fått frågor från er som läser bloggen om hur det går med livet som trebarnsmamma... den fjärde september föddes ju vårt tredje barn. Förlossningen gick bra, den snabbaste hittills. Att jag skriver det här inlägget kvart i två på natten kanske ger en fingervisning om att det är fullt upp, men det är framför allt LYCKA. Lille sonen sover just nu gott i konten, en bäranordning från 70-talet som är både praktisk och läcker. Ska lägga upp en bild framöver så att ni kan se den (det finns även en bild i boken "Nära föräldrar").

Redan när han var nyfödd kunde jag lägga honom i en bärsjal. Han har varit lugn och samtidigt tydlig med vad han vill redan från födseln (och han är ju mitt tredje barn, så något ska jag väl ha lärt mig under resans gång), men bärsjalarna har onekligen underlättat för att ta hand om två storasyskon samtidigt som han behöver närhet.

23 Oct 2008